Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2008 17:08 - Детското насилие излезе извън домовете за сираци
Автор: tema Категория: Новини   
Прочетен: 774 Коментари: 2 Гласове:
0



Преди няколко години СЕМ спря кеч борбите по бТВ с мотива, че предаванията се гледат от деца, които могат да си навредят като подражават на идолите си Скалата, Трите Хикса и Ледения. Регулаторът беше прав. По това време бях чул или чел някъде, че едно хлапе скочило върху по-малкото си братче и едвам не го утрепало. Всъщност кеча и сега си върви (вече по GTV), но изглежда аудиторията му не е толкова многобройна. Тогава не одобрявах решението на СЕМ, но вече съм съгласен с медийните надзорници. След вчерашното убийство на малолетен от малолетен съм твърдо „ЗА” спирането и на американските екшъни в ранните часове. Просто някой трябва да скъса филмовата лента на сериала, в който ние сме участници. Не знам кой има правомощия да го направи и не ме интересува. Ако ще премиера, ако ще Европейската комисия..., но мръсният и гаден филм на ужасите трябва да има The End.

 

Ако някой още не е чул 13-годишно момче удуши 9-годишната си братовчедка, след което скри трупа в канал. Трагедията се разигра в плевенското село Писарево. Хлапетата просто се били скарали и конфликтът прераснал в побой. Ужас за родителите, ужас за близките, ужас за цялата ни държава.

 

Докато управниците се наумуват детското насилие излезе извън домовете за сираци. Преди да са решили един проблем, пред тях изникна друг. Познайте кого ще посочат за изкупителна жертва. Познахте –

естествено, че родителите. Ще кажат: „Семейството трябва да възпитава децата, децата взимат пример от родителите си” и други такива врели-некипели. Донякъде ще бъдат прави, но не съвсем. Защото медиите открай време предупреждават, че рано или късно това ще се случи. Защото много родители нямат грам мозък в главите си. Защото тези, които се смятат за умни просто нехаят.

 

Държавата ще прави политика за увеличаване на раждаемостта!? Каква политика, като тази държава не я е..е дори за запазване на съществуващото в нея население!? На нея не й трябват деца, не й трябват възрастни. Ако управниците не ги беше срам щяха да излязат и да кажат: „Има човек, има проблем. Няма човек, няма проблем.” И щели да правят всичко, за да върнат избягалите от страната българи. Ще ги върнат, но друг път.



Тагове:   насилие,


Гласувай:
0



1. анонимен - Хората ще се врущат
20.05.2008 18:19
Ще имас такива екземпляри, които никога няма да разберат света око себе си, защото са надменни, злобни горделиви и глупави!
цитирай
2. анонимен - Пресилен е материала и...коментара
20.05.2008 18:28
Не съм фен на ругатните, но... аргументи нямате, Защото държавата не просто иска деза, а само тъова управление дава детски, майчинство, студеннтски кредити и опрощааване, ако има деца. И проблеми има където има неразбирателство и насъскване на хората, Не го правете. БЪЛГАРИЯ ЧЕРТАЕ УСПЕХИ В ЕВРОПЕИЗАЦИЯТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА НИ РАДВА. СПОКОЙНИ ДНИ И ЗДРАВЕ ВИ ЖЕЛАЯ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tema
Категория: Новини
Прочетен: 12343
Постинги: 7
Коментари: 15
Гласове: 114
Архив