Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2008 19:34 - В отговор на „Анонимен”
Автор: tema Категория: Новини   
Прочетен: 856 Коментари: 0 Гласове:
1



Вчера в блога ми е влязъл нерегистриран потребител, който коментира постингите „Време за стачки, а никой не се възползва”, „Детското насилие излезе извън домовете за сираци”, „Някой ще си вкара автогол с тия вотове” и други, за което му благодаря. Четейки разсъжденията му имах чувството, че лично засегнатите от мен страни са попаднали на страничката. Анонимният защитава цялото управление с хъс, но за жалост не споменава и мъничък мотив защо го прави. Още по-лошото е, че не посочва логични аргументи.

 

„Анонимен” твърди: „Само тъова управление дава детски, майчинство, студеннтски кредити и опрощааване, ако има деца” (правописът му е запазен). Браво на управлението! Но откъде идват тези пари!? От нашия джоб! А това, че в цяла Европа, майчинството е с най-голяма продължителност в България, не е за хвалба. Колкото и да се опитват да ни измият очите управляващите с тези си твърдения.

 

Сега вдигат пенсиите. „Анонимен” ще каже браво и на това. Докато сме във валутен борд обаче БНБ не може да печата колкото си иска банкноти и да ги раздава на хората. Всички пари ще бъдат преразпределени от държавния бюджет. Т. е. ще ги вземат от предвидените за инфраструктура или здравеопазване и ще ги дадат на възрастните. После ревете, че пътищата били като лунен пейзаж или че не можете да се вредите за качествено лечение.

 

Най-много „Анонимен” се заблуждава като си мисли, че на следващите избори „Има възможност Атака да има най много проценти и то дстатъчно, че да управлява сама” (правописът му е запазен). Такава вероятност не съществува. Не само за „Атака”, но за нито една политическа сила. Още повече, че това с „Атака” не бива да се случва никога, защото Сидеров и компания ще ни върнат с години назад. Тогава ще се молим за тройната коалиция.



Тагове:   отговор,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tema
Категория: Новини
Прочетен: 12354
Постинги: 7
Коментари: 15
Гласове: 114
Архив